Traži se ukupno četvero blogera koji će dobiti priliku putovati Afrikom, Azijom i Amerikom te pisati blogove o svojim putovanjima i iskustvima, osvještavajući svijet o životnim uvjetima u tim krajevima.

Četiri sretnika iz četiri regije, po jedan iz Afrike, Azije, Europe i Latinske Amerike, pobjedom na natječaju dobit će priliku prvih pet mjeseci 2018. putovati i pisati o svojim iskustvima u sklopu Faces2Hearts globalne blog avanture. Cilj ovoga projekta je iskorijeniti siromaštvo i postići održiv razvoj u cijelom svijetu.

  • TRAŽI se:

Četvero bolgera iz četiri globalne regije (Afrika, Azija, Europa i Latinska Amerika) koji bi putovali i tijekom putovanja upoznavali ljude i običaje u tim regijama u sklopu Faces2Hearts prateći priče koje su posljedica projekata u siromašnim područjima koje je financirala Europska unija.

  • TKO se može prijaviti?

Prijaviti se mogu osobe koje su starije od 21 i mlađe od 31 godinu te se znaju dobro služiti medijima kao što su izrada fotografija, videa, pisanje i rad na društvenim mrežama. Prijava

  • KAKO se prijaviti?

1. Razmislite o priči koja vas je posebno dirnula ili ste je zbog nečega zapamtili te snimite jednominutni video zapis na engleskom jeziku. U videu trebate navesti i razloge zašto ste baš vi prava osoba za ovaj projekt. Budite originalni i inspirativni.

2. Video zapis učitajte na YouTube, Vimeo or DailyMotion.

3. Ispunite prijavni obrazac.

4. Ako je prijava valjana, video će biti objavljen na web stranicama Faces2hearts.

5. Promovirajte svoj uradak na društvenim mrežama uz #Faces2Heart

  • ROK za prijave:

31. listopada 2017.

Više: Web stranice projekta