Europski online dan poslova “Seize the Summer with EURES 2018.”

Loading Events
  • This event has passed.
Opis

EURES Hrvatska u partnerstvu s EURES-om Portugala, Slovenije i Španjolske organizira novo izdanje Europskog online dana poslova pod nazivom “Seize the Summer with EURES 2018” 15. veljače 2018. od 10:00 do 18:00.

Ovaj sajam poslova sektorski je i geografski ograničen na  poslodavce u turizmu Hrvatske, Slovenije, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije, Malte, Cipra i Grčke, no otvoren tražiteljima posla iz svih država članica.

Osim popunjavanja radnih mjesta radnicima iz drugih država članica, ovaj će događaj biti dodatni vid povezivanja ponude i potražnje na nacionalnom tržištu rada Republike Hrvatske.

Tražitelji posla moći će, iz vlastitog doma ili s druge lokacije sa stabilnom Internet vezom, bez potrebe za putovanjem i bez dodatnog troška, stupiti u kontakt s hrvatskim i poslodavcima iz drugih država članica koji nude posao u ljetnoj sezoni 2018. Hrvatski poslodavci iz svojih će ureda, s minimalnim utroškom vremena i bez dodatnog troška, imati priliku stupiti u kontakt s tražiteljima posla iz Hrvatske i ostatka Europe, popuniti slobodna radna mjesta i spremni dočekati još jednu uspješnu turističku sezonu.

Službeni jezik događaja je engleski.

Detaljnije informacije o događaju i izlagačima, te ponudi poslova dostupne su na portalu https://www.europeanjobdays.eu/en/seizethesummer2018 pretraživanje dostupnih prijevoda na prethodnoj poveznici.

RELATED LINK:

Početak - Kraj

velj 15, 2018 - velj 15, 2018

Od - do

10:00 - 18:00

Lokacija

Croatia (Local Name: Hrvatska)

Podijeli