NAGRADNI NATJEČAJ ZA VIDEORADOVE #EDICHRVATSKA #OVAJPUTGLASAM

Loading Events
  • This event has passed.
Opis

PRIJAVI SE DO 1. 3. 2019. na nagradni natječaj za videoradove informacijskih centara Europe Direct u Hrvatskoj #EDICHrvatska #Ovajputglasam

Mladi, sudjelujte u našem nagradnom natječaju #EDICHrvatska #Ovajputglasam i osvojite vrijedne nagrade!

Natječaj je otvoren od 20. siječnja do 1. ožujka 2019. godine!

Kako sudjelovati?

Sudjelovati možeš tako da na Facebooku/Instagramu/You Tubeu objaviš videorad s hashtagovima #EDICHrvatska#Ovajputglasam u trajanju od najviše 60 sekundi u kojem ćeš na kreativan i mladima primjeren način objasniti zbog čega ćeš glasati na izborima za Europski parlament 2019. godine. Krilatica i hashtagovi videokampanje su #Ovajputglasam#IzboriEU2019. Najkreativniji, najduhovitiji i najautentičniji videoradovi ući će u izbor za pobjednike nagradnog natječaja.

Obavezno rad pošalji na adresu e-pošte edic.natjecaj@gmail.compo potrebi i Jumbo mailom ili WeTransferom.

 Vrijedne nagrade

Desetero autora najkreativnijih videoodgovora na pitanje zašto bi mladih trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. osvojit će sudjelovanje na Međunarodnom parlamentu mladih „Kakvu Europu želimo?“ te posjet institucijama EU-a u Bruxellesu. Autor najduhovitijeg videorada osvojit će digitalnu videokameru, a najautentičnijeg elektronički čitač knjiga (e‑book reader).

Pobjednici će biti objavljeni na Instagramu/Twitteru/Facebooku i web-stranicama informacijskih centara Europe Direct i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj najkasnije 10 dana nakon završetka natječaja.

Pravila natječaja

Početak - Kraj

sij 20, 2019 - ožu 01, 2019

Od - do

0:00 - 23:59

Organizira

Europe Direct Hrvatska

Podijeli