Mislite da poznajete europske jezike? Evo prilike da to provjerite – povodom Europskog dana jezika organiziramo online kviz znanja o službenim jezicima EU-a!

Kviz kreće 10. rujna i trajat će do 24. rujna. Zaigrajte i pobijedite!

Stigao je još jedan rujan – vrijeme je za jezike!

Ove godine ne morate čekati do 26. rujna – već od 10. rujna nestrpljivi jezikoljupci svoje jezično znanje mogu provjeriti u online kvizu znanja „Volim jezike”.

Kviz je namijenjen svima koji žele provjeriti svoje poznavanje jezika, naučiti nešto novo ili dokazati da im u području europske lingvistike nitko nije ravan. Bit će dostupan od 10. do 24. rujna na stranici www.volimjezike.com, a u njemu vas očekuje 40 pomno odabranih pitanja o službenim jezicima EU-a.

Vrijedi se potruditi pronaći točne odgovore jer jezično najpotkovanije i najsnalažljivije sudionike očekuju vrijedne nagrade:

  • tablet-uređaj s pretplatom na aplikaciju Rosetta Stone
  • tečaj stranog jezika po izboru
  • e-čitač Kindle Paperwhite i
  • poklon-paketi Europske komisije.

U kvizu možete sudjelovati neograničen broj puta, pa zašto ne biste pokušali postići najbolji rezultat i potvrdili onu staru „(jezično) znanje je imanje“?

Svakako pročitajte pravila kviza i izjavu o zaštiti privatnosti u kojoj je objašnjeno koji se osobni podaci prikupljaju za potrebe kviza i kako se s njima postupa.

Dobitnicima će nagrade uručene na Europski dan jezika, 26. rujna, na brzinskom jezičarenju u zagrebačkom Studentskom centru. Zašto ne biste i vi bili među njima?

Vrijeme je za ljubav prema jezicima, zato sudjelujte u kvizu „Volim jezike”!

Dodatne informacije i novosti o kvizu potražite na našem Facebooku.