!!!ODGOĐENO ZA UTORAK, 20. PROSINCA U ISTO VRIJEME!!!

Prosinac je mjesec solidarnosti, a 20. prosinca Međunarodni dan solidarnosti. Tom prigodom EUROPE DIRECT Čakovec i Volonterski klub Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec organiziraju edukaciju za mlade „Budi europska snaga solidarnosti“.

Ako si mlada osoba koja traži iskustvo volontiranja i želi biti pokretač promjene u svojoj zajednici dođ i u petak, 16. prosinca u 13 sati u Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec i educiraj se o Europskim snagama solidarnosti. Edukacija će ti biti upisana u volontersku knjižicu.

Europske snage solidarnosti program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire. Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine.

Prijaviti se možeš samostalno ili grupno putem škole na mail info@europedirect-cakovec.eu do četvrtka 15. prosinca. Za sva pitanja vezana uz radionicu možete nas kontaktirati putem maila iznad ili na mobitel 099 209 2647.

Veselimo se druženju.