Kao i svake godine do sada, Sajam poslova će omogućiti izravnu komunikaciju između nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja, svih koji žele promijeniti karijeru, poslodavaca, obrazovnih institucija, studenata, učenika, roditelja i svih ostalih dionika na tržištu rada. Sajam potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, poslodavcima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studentima, volonterima i svim ostalim tražiteljima zaposlenja i osobama koje žele promijeniti karijeru. Na sajmu se očekuje oko 45 izlagača, a uz poslodavce i obrazovne ustanove, na sajmu će izložbeni prostor imati i lokalna samouprava, komore, razvojne agencije, civilni sektor i svi ostali zainteresirani.

Među izlagačima i ove godine biti će EUROPE DIRECT Čakovec, a na našem štandu možete pronaći informacije o pravima građana prilikom odlaska na rad u druge države članice EU, mogućnostima obrazovanja u EU i druge informacije o Europskoj uniji.

Sajam poslova održati će se u MURSKOM SREDIŠĆU, Sportska dvorana Mursko Središće, Vladimira Nazora 24,  u trajanju od 10:00 do 14:00 sati. 

Vidimo se 🙂