Dobre priče ne govore nam jednostavno nešto što već nismo znali. Njima se dijele ideje, iskustva pa čak i mišljenja. Jednostavne su i usredotočene. Dobre priče su zabavne, a opet poučne, univerzalne i nezaboravne. Podijelite svoje s nama.

Stručnjaci koji rade s projektima i programima koje financira EU pozivaju se na sudjelovanje u nagradnom natječaju #EUinmyregion-Priče, s pomoću kojeg možete osvojiti sudjelovanje na tjednu regija EU u listopadu u Bruxellesu, u posebnom programu koji uključuje trening i osigurava vidljivost za projekt ili program koji je sadržan u priči. Format priča je slobodan , može biti video ili audio, u obliku slika ili teksta.

Za sudjelovanje na natječaju, pošaljite link koji vodi do priče koja je dostupna javnosti na info@euinmyregion.eu (Predmet: “EUinmyregion – stories”).

U e-mailu navedite jasnu izjavu da ste pročitali i razumjeli pravila i uvjete usluge u e-mailu i da ih prihvaćate. Potpisani obrazac za autorizaciju potreban je samo kada se pojedinci mogu prepoznati na slici.

Natječaj je otvoren do kraja kolovoza.

Povezani dokumenti